Alina Costache

Alina Costache

Psiholog clinician
Psihoterapeut în supervizare

Formări:

Terapie cognitiv – comportamentală
Terapie metacognitivă
Tehnici de relaxare și meditație

Să ne cunoaștem

Sunt psiholog clinician autonom, membru al Colegiului Psihologilor din România și psihoterapeut în supervizare. Filosofia mea de viață, fundamentată pe înțelepciunea stoicilor, m-a condus către o abordare cognitiv-comportamentală. Această metodă te ajută să devii mai rezilient, mai pozitiv, mai de succes și mai fericit.

Drumul meu spre această vocație a decurs firesc, după mai bine de 20 ani de lucru cu oamenii, ca om de comunicare, ca trainer și moderator de evenimente în domenii diverse. La mijlocul vieții, am ales acest nou domeniu datorită complexității creierului uman care m-a fascinat încă din adolescență.

Te invit să descoperi alături de mine, beneficiile de a trăi clipa, cum să supraviețuiești și să prosperi în vremuri tulburi. Te voi sprijini să găsești o modalitate de a trăi în armonie, să fii prezent în fiecare clipă a vieții tale, să fii un om fericit și bun, folosind strategii și tehnici de dezvoltare a rezilienței. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Sunt alături de tine atunci când te confrunți cu probleme legate de somn, anxietate, atacuri de panică sau depresie, cu tulburare afectivă bipolară sau simptome de menopauză. Te pot însoți în propria călătorie a descoperirii de sine și a dezvoltării personale, fie că ești adolescent, adult sau senior, femeie, bărbat sau nonbinar.

Zi de zi am grijă să devin și eu mai bună, astfel că urmez constant formări în diverse specializări ca: terapie cognitiv-comportamentală pentru insomnie CBTi, terapie cognitiv-comportamentală pentru tulburarea bipolară, terapie metacognitivă MCT, tehnici de relaxare și meditație.

Pe lângă activitatea mea de psiholog, ca lector și formator, poți apela la mine pentru cursuri de educație psihologică pe teme ca: cyberparenting, sharenting, comunicare în cuplu, somn, obiceiuri sănătoase sau orice temă legată de starea de bine a angajaților dintr-o companie de orice mărime.

Am experiență extinsă de lucru cu clienți internaționali, din toate colțurile lumii, cu care lucrez online sau în cabinet, în limba engleză sau germană.

Experiență de lucru în:

Nu ai niciun produs în coș.