Fără Anxietate® – este o aplicaţie destinată celor care au stări de anxietate, însoţite sau nu de atacuri de panica. Extrem de simplu de utilizat de către oricine (copii, vârstnici, bolnavi) şi în aproape orice situaţie unde poate apărea anxietatea: acasă, la serviciu (în situaţiile neplăcute), în transportul public, etc. Poate fi utilizată şi de către cei care nu sufera de anxietate, dar care doresc să obţină, sau să-şi mentina o stare psihica bună, învaţând cum să se relaxeze.

Prin utilizarea acestei aplicaţii faci Primul Pas către a-ţi îmbunătăţi starea psihică şi fizică. Vei învaţa cum să te relaxezi şi să previi stările de anxietate.

Ca psiholog clinician si psihoterapeut cu experienţă, m-am întalnit adeseori în cariera mea cu persoane ce suferă de anxietate şi de atacuri de panica şi ştiu cât de neplăcute sunt aceste stări şi cat de mult influenţează acestea stări viaţa şi activitatea celor ce suferă din cauza lor.

Am dezvoltat aplicaţia Fără Anxietate® ca un instrument dedicat acestor persoane, instrument care le va ajuta să înţeleagă şi să gestioneze mai bine situaţiile neplăcute.

Cred cu adevarat că, deşi eforturile de a îndeplini cerinţele aplicaţiei nu sunt neînsemnate, aceasta va contribui cu adevărat la scaderea tensiunii pe care o resimţi şi va aduce o îmbunătăţire a stării tale generale. Prin utilizarea aplicaţiei vei intelege cu ce te confrunţi, care sunt cauzele stării şi ce poţi face pentru a gestiona aceste stări.

Prin intermediul acestei aplicaţii vei face parte dintr-un program mai larg ce urmăreşte îmbunatăţirea stării emoţionale, fizice şi psihice. Vei avea acces la ultimele informaţii legate de sănătatea psihică şi la update-uri ale aplicaţiei.

Accesul la aplicaţia Fără Anxietate® este doar un început, pentru care Te Felicit! Prin tot ceea ce facem încercăm să fim Alaturi de tine!

Aplicaţia nu înlocuieşte un consult sau un tratament de specialitate. Ea nu poate fi utilizată ca metoda de diagnosticare sau tratament. În unele cazuri este recomandată colaborarea cu specialişti în domeniu sau combinarea cu metode psihoterapeutice.

Lucram la îmbunătăţirea aplicatiilor noastre. În curând vom lansa versiunea modernizată.