Fără Depresie® – este o aplicaţie destinată celor care au stări depresive uşoare sau moderate. Extrem de simplu de utilizat de către oricine (vârstnici, bolnavi) şi în aproape orice situaţie unde poate apărea: acasă, la serviciu, în transportul public, etc.

Prin utilizarea acestei aplicaţii faci Primul Pas către a-ţi îmbunătaţi starea psihica şi fizică. Vei invaţa cum să vezi altfel lucrurile, să te bucuri din nou de viaţa ta. Chiar daca unele dintre exerciţiile şi tehnicile propuse ţi se par neobişnuite sau fără sens ele sunt gândite să se adreseze stărilor specifice depresiei şi să repornească simţurile.

Ca psiholog clinician şi psihoterapeut cu experienţă, m-am întalnit adeseori în activitatea mea cu persoane ce suferă de depresie şi ştiu cât de neplăcute sunt aceste stări şi cat de mult influenţeaza viaţa şi activitatea celor ce suferă din cauza lor.

Am dezvoltat aplicaţia Fără Depresie® ca un instrument dedicat acestor persoane, instrument care le va ajuta să înţeleagă şi să gestioneze mai bine stările neplăcute.

Cred cu adevarat că, deşi eforturile de a îndeplini cerinţele aplicaţiei nu sunt neînsemnate, aceasta va contribui cu adevarat la scăderea stărilor pe care le resimţi şi va aduce o îmbunătăţire a stării tale generale. Prin utilizarea aplicaţiei vei înţelege cu ce te confrunţi, care sunt cauzele stării şi ce poţi face pentru a gestiona aceste stări.

Prin intermediul acestei aplicaţii vei face parte dintr-un program mai larg ce urmăreşte îmbunătăţirea stării emoţionale, fizice şi psihice. Vei avea acces la ultimele informaţii legate de sănatatea psihica şi la update-uri ale aplicaţiei.

Accesul la aplicaţia Fără Depresie® este doar un început, pentru care Te Felicit! Prin tot ceea ce facem încercăm să fim Alaturi de tine!

Aplicaţia nu înlocuieşte un consult sau un tratament de specialitate. Ea nu poate fi utilizată ca metoda de diagnosticare sau tratament. În unele cazuri este recomandată colaborarea cu specialişti în domeniu sau combinarea cu metode psihoterapeutice.

Lucram la îmbunătăţirea aplicatiilor noastre. În curând vom lansa versiunea modernizată.