Ataşamentul reprezintă nevoia fiinţelor umane de a forma şi întreţine legături emoţionale puternice faţă de alte fiinţe umane, necesară dezvoltării sănătoase şi armonioase. De multe ori însă acest ataşament se transformă în agăţare, în dependenţă, şi devine cauza celor mai grele suferinţe. Mai mult decât atât, felul în care se structurează acest ataşament va influenţa nu doar relaţiile cu alte persoane ci cu toate tipurile de relaţii (cu obiecte, situaţii, activităţi etc.), devenind un mod de funcţionare în sine.

Oamenii devin prea ataşaţi de oameni, de obiecte, de ei înşişi, iar asta aduce durere şi chin.

Sunt Valentin Pescaru psiholog clinician şi psihoterapeut cu peste 8000 de ore şi te invit la ”Calea non-ataşamentului” – un eveniment în care vom discuta despre ataşament, iubire şi dependenţă şi despre formele sănătoase de relaţii.

Calea Non – Ataşamentului

Data: 02.11.2019 între orele 10.00-14.00

Locul: Clinica Serenity – Bucureşti, Piaţa Alba Iulia nr.8, bl.i 7, sc.2, et.5, apt. 36, interfon 36.

Taxa de participare: 150 ron/persoană

Evenimentul este prezentat de către Valentin PESCARU, fondatorul Clinicii Serenity, psiholog clinician (specialist cu peste 5000 de evaluări psihologice la activ), psihoterapeut de orientare psihanalitică (specialist cu peste 8000 de ore de psihoterapie) şi sexolog, membru al Societăţii Române de Sexologie Clinică şi Procreere Umană.

Înscrierea se face prin email la adresa: contact@clinicaserenity.net sau sms (tarif normal) la tel. 0748043454.

Va rugăm să precizaţi numele, prenumele şi datele de contact (numar de telefon) pentru a vă putea trimite alte informaţii.

Confirmarea participării de va face după dovada plăţii în cont: Pescaru Valentin, Banca Transilvania, RO20BTRLRONCRT0306512701(cu mentiunea Calea Non-Ataşamentului) sau direct la sediul Clinicii Serenity.