Echipa Noastra


Psih. Pescaru Valentin

Psiholog clinician specialist cu vastă experienţă în evaluarea personalităţii şi diagnosticarea stării de sănătate mintală. Peste 5000 de cazuri evaluate în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr.Constantin Gorgos” şi a unei clinici particulare.

Specialist in diagnostic diferenţial şi în diagnosticarea cazurilor complexe.

Psihoterapeut (specialist) de orientare psihanalitica cu sute de cazuri tratate acoperind mii de ore de psihoterapie (peste 8000 de ore) şi cuprinzând toată patologia mintală.

Sexolog cu experienţă în terapie sexuală individuală şi de cuplu.

Autor a numeroase articole pe teme legate de psihologie, psihoterapie şi sexologie, în ziare, reviste, siteuri de specialitate şi de larg tiraj/audienţă.

Coautor al unor carţi de psihologie: (Evaluare clinică şi psihoterapie – Studii de caz, Editura Universitară, 2015; Psihoterapie şi consiliere – Studii de caz, Editura Universitară, 2014).

Colaborator al unor emisiuni de televiziune.

Colaborator – consultant pe probleme specifice al unui important site medical generalist (Romedic.ro).

Organizator constant al unor evenimente, cursuri şi workshopuri pe teme legate de psihologie, psihoterapie şi sexologie.

Iniţiator şi sustinator al unui program de practica în psihologie clinică pentru studenţii şi masteranzii facultăţilor de psihologie.

Proprietar - administrator al siteurilor www.psihologultau.net, www.psihoterapeutultau.net, www.sexologultau.net specializate în promovare, informare şi educare în domeniul psihologiei, psihoterapiei şi sexologiei.

Dezvoltator a doua aplicaţii pentru smartphone şi tablet (android), unice în România, ca sprijin în tratarea formelor uşoare de anxietate şi depresie.

Trainer-colaborator al Fundaţiei pentru Schimbări Democratice pentru cursul “Abordarea psihologică a procesului de mediere”.

Reprezentant al Guvernului Romaniei în Misiunea speciala din Italia (august 2016) care a avut ca scop oferirea de sprijin umanitar, financiar şi psihologic victimelor cutremurului din Amatrice.

Membru al Colegiului Psihologilor din România.

Membru al Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica

Membru al Societatii Romana de Sexologie Clinica si Procreere UmanaPsih. Raluca Ignat

Psiholog clinician practicant in supervizare in cadrul Centrului de Ingrijire si Asistenta „Casa Max”, aflat in subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 3. Experienta in evaluarea starii de sanatate mintala, consilierea psihologica a beneficiarilor cu diferite patologii internati permanent in centru, interventie in situatii de criza, asistenta psihologica a bolnavilor aflati in stadiu terminal. Organizarea saptamanala si coordonarea unor grupuri de suport si terapii de grup pentru beneficiarii centrului.

Experienta in cadrul Unitatii de Ingrijire la Domiciliu din cadrul D.G.A.S.P.C. Sector 3, asistenta psihologica a persoanelor varstnice, consiliere psihologica in situatii de criza si in stadiul terminal, consilierea psihologica a ingrijitorilor personali ai persoanelor varstnice, consilierea psihologica a familiilor acestora.

Experienta in Psihologia muncii si organizationala in cadrul unui lant farmaceutic din Bucuresti.

Psihoterapeut in formare in cadrul Institutului de Sexologie din Cluj, specialitatea Psihoterapie sistemica de cuplu si familie.

Autoare a volumului de povestiri terapeutice „Dezvoltare personala, vindecare emotionala si maturizare”.

Autoare a unor articole de specialitate publicate online.

Consilier pentru Dezvoltare Personala acreditat ANC si organizatoare a unor workshopuri de dezvoltare personala.

Membra a Colegiului Psihologilor din Romania.Psih.Dana Moldoveanu Brandes

Coach cu peste 8 ani de experienta in mediu multicultural si international in coaching individual (life-coach) dar mai ales in firme si corporatii (bussines coach), in coaching pentru strategii de performanta, comunicare si perioade de tranzitie (orientare profesionala, promovare sau change management) coaching de echipa, training si coordonare programe well being.

Certificata in Process Communication Model (coaching individual si de echipa), inteligenta organizationala, change management cu metoda Appreciative Inquiry, evaluare de competente profesionale Assesfirst si diferite alte metode de lucru in coachingul de echipa.

Consultant si trainer cu peste 13 ani de experienta in comunicare (interpersonala si in contexte multiculturale), creativitate/inovatie, business, performanta, well being etc

Fondator al ProActive Luxembourg, colaborator permanent, coach extern si trainer pentru Ajilon/Lee Hecht Harrison Luxembourg, Talent4Success, Well Being@Work.

Psiholog specializat in psihologie pozitiva.

Activitati de cercetare in psihologia pozitiva aplicata in domeniul imbunatatirii performantei coachingului prin creativitatea individuala. (Prezentarea cercetarii in cadrul Conferintei Europene de Psihologie Pozitiva, Budapesta 2018).

Pasionata de medicina chineza si metode de lucru holisitce la nivel emotional, practician Qi Gong

.

Membru al Asociatiei Psihologilor din Marea Britanie (Member of British Psychological Society), al Asociatiei Internationale de Psihologie Pozitiva (IPPA) si al Asociatiei Europene de Coaching si Mentorat (EMCC- filiala Luxembourg).

Fluenta in limbile engleza, franceza, italiana.


English

Coaching Psychologist with over 8 years experience in coaching: life and executive in different companies and large corporations. Most approached subjects TRANSITION, PERFORMANCE (coaching for optimal functioning, management, creativity, mental wellbeing, prevention of mental distress, change of mental attitudes and behaviors, etc) and COMMUNICATION.

Certified in Process Communication Model (for individual and team coaching), organizational intelligence, change management with appreciative inquiry, evaluation of professional competences with Assesfirst as well as other methods for team coaching.

Consultant and trainer with more then 13 years experience on themes like communication (interpersonal and in multicultural contexts), creativity/innovation, business and performance, wellbeing.

Founder of ProActive Luxembourg, permanent collaborator as an external coach and trainer for Ajilon/Lee Hech Harrison Luxembourg, Talent4Success, Wellbeing@work.

Research in applied positive psychology in the area of improving coaching performance through individual creativity. (Latest presentation was at the European Positive Psychology Conference in Budapest, June 2018).

Passionate by Chinese Medicine and its holistic application in emotional balance, practitioner of Qi Gong.

Member of British Psychological Society, International Positive Psychology Association and European Mentoring and Coaching Council.

Working languages: English, French, Italian and Romanian.Alina Costache - Trainer, formator, coach

Datorită experienţei în organizaţii, în cadrul Clinicii Serenity se va ocupa de dezvoltarea programelor pentru firme şi companii, de organizarea de evenimente şi workshopuri dedicate angajaţilor şi managerilor şi de implementarea unor programe speciale de îmbunătăţire a sănătăţii mintale în cadrul organizational.

Consultant în comunicare organizaţională cu experienţă de peste 16 ani în domeniul relaţiilor publice şi a comunicării globale. A condus campanii de comunicare ample, la nivel naţional şi global care i-au permis să dobândescă o expertiză solidă, variind de la dezvoltarea strategiilor de comunicare internă şi externă şi până la managementul operaţional.

Între 2007-2018 a condus campania de comunicare a Agenţiei Europene pentru Sănătate şi Securitate în Muncă (EU-OSHA) "Locuri de muncă sănătoase", unde a format şi crescut o comunitate puternică cu interes în prevenirea stresului la locul de muncă.

În 2017, a început studiile în domeniul psihologiei şi este în formare ca terapeut cognitiv comportamental.

Trainer (formator) acreditat ANC

Rational Emotive Coach, Membru al International Association of Cognitive Behavioral Coaching

Vorbitor fluent de limbă Enleză şi GermanăAlina Rotaru - psiholog, publicist

Datorită experienţei publicistice, în cadrul Clinicii Serenity se va ocupa de activitatea editorială.

Licenţiată în Psihologie la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Psiholog clinician practicant sub supervizare, atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Psihoterapeut în formare în Psihoterapie cognitivă şi comportamentală, în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

A publicat numeroase articole legate de psihologia umană şi relaţiile interumane.Psih. Gabriela Ionescu

Psiholog, Psihoterapeut de Orientare Cognitiv-Comprtamentală, având ani de practică în acordarea de servicii psihologice specializate clienţilor români şi străini, folosind metode şi tehnici de intervenţie bazate pe dovezi ştiinţifice.

Practica extinsă în a lucra cu persoane provenind din medii etno-culturale şi rasiale diverse, care prezintă o gamă largă de condiţii psihologice, inclusiv probleme legate de asimilare şi aculturaţie.

Experienţă amplă în oferirea de servicii de psihoterapie supravieţuitorilor traumei psihice - persoane supuse tratamentelor inhumane şi degradante, tortură politică, trafic de persoane, migraţie forţată, victime ale infracţiunilor şi ale violenţei de gen.

Acordare de servicii psihologice specializate persoanelor nevoite să interacţioneze cu sistemul de justiţie naţional (implicate în procese penale/ civile).

Susţinere de prezentări pe diverse teme - abordate din perspectivă psihologică -, în contextul unor sesiuni de formare şi conferinţe naţionale şi internaţionale, adresate specialiştilor din cadrul instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale.

Autor al unor articole pe teme legate de psihologie - apărute în publicaţii realizate în colaborare cu experţi internaţionali -, destinate specialiştilor din domeniul migraţie, trafic de persoane, infracţiuni contra persoanei.

Membru al Colegiului Psihologilor din România.

Membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală.Psih. Simona Bălan

Psiholog clinician in supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, in cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psiho-terapie Cognitiv-Comportamentala.

Experienta in evaluarea clinica a copilului si adolescentului si consiliere cu parintii.

Experienta de peste 6 ani in interventia si monitorizarea programelor copiilor cu dezvoltare atipică, precum si a copiilor cu tulburari de comportament si tulburari emotionale.

Acreditata de ANC siexperienta in lucrul cu tineri care provin din centre de tip rezidential: consiliere emotionala si consiliere pe teme de natura sexuala, preventie, organizare de ateliere de dezvoltare socio-emotionala, dezvoltare de abilitati de viata independenta.