Ia-ţi vacanţă de la anxietate!

Plimbări ratate, ieşiri cu prietenii anulate. Hobbyuri amânate, petreceri refuzate. Ce să mai spun de plecarea în concediu sau vacanţă. Teama că ţi se va face rău, că vei avea un atac de panică şi că te vei face de ruşine a fost întotdeauna mai puternică. Sunt atâtea momente în care anxietatea te-a împiedicat să ieşi din casă. O teamă inexplicabilă care te chinuie până la a te împiedica să funcţionezi.


Să vorbim despre Tulburarea Obsesiv Complusivă

Tulburarea Obsesiv Compulsivă este una dintre suferinţele psihice puţin cunoscute. Clinica Serenity vă invită la o discuţie despre ce înseamnă această tulburare, cum se manifestă şi cum se poate trata.


Slăbeşte inteligent

Kilogramele în plus nu sunt doar inestetice, ci reprezintă un motiv serios de a ne simţi complexaţi, marginalizaţi. E adevărat că frumuseţea vine din interior, însă aspectul fizic reprezintă acea componentă care ne ajută să avem încredere în noi, să fim încântaţi atunci când putem proba hainele visate şi să fim sănătoşi.


Fără Depresie

Depresia, una dintre suferinţele cel mai des întâlnite in lume. De multe ori ascunsă, nedureroasă, invizibilă


Fără Anxietate

Deşi este perioada vacanţelor noi suntem în continuare alături de persoanele care au nevoie de ajutor. Tulburările de anxietate, însoţite sau nu de atacuri de panică fac parte dintre suferinţele cele mai des întâlnite.


Art Therapy – Atelier pentru parinti si copii

Sarbatoreste 1 Iunie alaturi de copilul tau! Clinica Serenity si Art Time Atelier de creatie te invita sa descoperi calitatile psihoterapeutice ale lutului intr-un eveniment deosebit si diferit de art-terapie.


Cine sunt eu

Ai auzit de multe ori aceste cuvinte fără să înţelegi prea bine ce înseamnă ele şi de ce sunt atat de importante pentru tine. Toate acţiunile pe care le întreprindem în viaţă implică, sub o formă sau alta, aceste elemente care formează structura de baza a unei persoane. De ele depind nu doar dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă ci şi succesul şi împlinirea unei persoane. Toate sunt legate între ele şi totuşi diferite. Un sistem care este însăşi baza fiinţei umane.


Săptămâna Porţilor Deschise

Cu ocazia lansării Clinica Serenity declară "SĂPTĂMÂNA PORŢILOR DESCHISE". În perioada 16.04 – 21.04.2018 aveţi posibilitatea de a programa o şedinţă de evaluare psihologică sau o discuţie GRATUITĂ cu unul dintre psihologii/psihoterapeuţii nostri.