Ceai si meditatie

Aroma de ceai, imbinata cu tehnici de meditatie, oameni deschisi si o atmosfera primitoare… ce sa iti doresti mai mult pentru o dupa-amiaza de vineri? Va invitam alaturi de noi la atelierul “Ceai si meditatie”, un proiect marca Serenity. Stim ca echilibrul si bunastarea omului sunt strans legate de modul in care isi petrece timpul, precum si de oamenii si atmosfera din jurul sau. Pentru a dezvolta relatii armonioase cu cei din jur, este necesar sa fim impacati cu noi insine. Putem face acest lucru acordandu-ne timpul necesar, in care sa ne relaxam, sa ne ocupam de propriile nevoi, de mintea si emotiile noastre.


Calea Non – Ataşamentului

Ataşamentul reprezintă nevoia fiinţelor umane de a forma şi întreţine legături emoţionale puternice faţă de alte fiinţe umane, necesară dezvoltării sănătoase şi armonioase. De multe ori însă acest ataşament se transformă în agăţare, în dependenţă, şi devine cauza celor mai grele suferinţe. Mai mult decât atât, felul în care se structurează acest ataşament va influenţa nu doar relaţiile cu alte persoane ci cu toate tipurile de relaţii (cu obiecte, situaţii, activităţi etc.), devenind un mod de funcţionare în sine.


Principiul plăcerii

Inconştient, subconştient, conştient, rezistenţe, mecanisme de apărare, aparat psihic. Şi peste toate (sau…sub toate), Principiul Plăcerii vs Principiul realităţii.Nu putem înţelege funcţionarea aparatului psihic fără a cunoaşte conceptele care au revoluţionat înţelegerea psihicului uman.


Ia-ţi vacanţă de la anxietate!

Plimbări ratate, ieşiri cu prietenii anulate. Hobbyuri amânate, petreceri refuzate. Ce să mai spun de plecarea în concediu sau vacanţă. Teama că ţi se va face rău, că vei avea un atac de panică şi că te vei face de ruşine a fost întotdeauna mai puternică. Sunt atâtea momente în care anxietatea te-a împiedicat să ieşi din casă. O teamă inexplicabilă care te chinuie până la a te împiedica să funcţionezi.


Să vorbim despre Tulburarea Obsesiv Complusivă

Tulburarea Obsesiv Compulsivă este una dintre suferinţele psihice puţin cunoscute. Clinica Serenity vă invită la o discuţie despre ce înseamnă această tulburare, cum se manifestă şi cum se poate trata.


Slăbeşte inteligent

Kilogramele în plus nu sunt doar inestetice, ci reprezintă un motiv serios de a ne simţi complexaţi, marginalizaţi. E adevărat că frumuseţea vine din interior, însă aspectul fizic reprezintă acea componentă care ne ajută să avem încredere în noi, să fim încântaţi atunci când putem proba hainele visate şi să fim sănătoşi.


Fără Depresie

Depresia, una dintre suferinţele cel mai des întâlnite in lume. De multe ori ascunsă, nedureroasă, invizibilă


Fără Anxietate

Deşi este perioada vacanţelor noi suntem în continuare alături de persoanele care au nevoie de ajutor. Tulburările de anxietate, însoţite sau nu de atacuri de panică fac parte dintre suferinţele cele mai des întâlnite.


Art Therapy – Atelier pentru parinti si copii

Sarbatoreste 1 Iunie alaturi de copilul tau! Clinica Serenity si Art Time Atelier de creatie te invita sa descoperi calitatile psihoterapeutice ale lutului intr-un eveniment deosebit si diferit de art-terapie.


Cine sunt eu

Ai auzit de multe ori aceste cuvinte fără să înţelegi prea bine ce înseamnă ele şi de ce sunt atat de importante pentru tine. Toate acţiunile pe care le întreprindem în viaţă implică, sub o formă sau alta, aceste elemente care formează structura de baza a unei persoane. De ele depind nu doar dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă ci şi succesul şi împlinirea unei persoane. Toate sunt legate între ele şi totuşi diferite. Un sistem care este însăşi baza fiinţei umane.


Săptămâna Porţilor Deschise

Cu ocazia lansării Clinica Serenity declară "SĂPTĂMÂNA PORŢILOR DESCHISE". În perioada 16.04 – 21.04.2018 aveţi posibilitatea de a programa o şedinţă de evaluare psihologică sau o discuţie GRATUITĂ cu unul dintre psihologii/psihoterapeuţii nostri.