Plimbări ratate, ieşiri cu prietenii anulate. Hobbyuri amânate, petreceri refuzate. Ce să mai spun de plecarea în concediu sau vacanţă. Teama că ţi se va face rău, că vei avea un atac de panică şi că te vei face de ruşine a fost întotdeauna mai puternică. Sunt atâtea momente în care anxietatea te-a împiedicat să ieşi din casă. O teamă inexplicabilă care te chinuie până la a te împiedica să funcţionezi.

Dar noi îţi spunem acum:

Ia-ţi vacanţă de la anxietate!

Te vom învăţa tot ce este necesar ca să te bucuri de ieşiri, plimbări şi vacanţe. Gata cu atacurile de panică şi suferinţa care te chinuie. E timpul să te bucuri de viaţă!

În cei peste zece ani de când organizăm workshopuri despre tratarea anxietăţii am ajutat sute de oameni să afle ce este de fapt anxietatea şi atacul de panică, să înţeleagă din ce cauză funcţionează organismul lor în acest fel şi, cel mai important, să înveţe cele mai importante tehnici psihoterapeutice de vindecare. Da, de vindecare, căci anxietatea este o suferinţă care poate fi îndepărtată complet.

Dacă vrei să să te bucuri de această vară şi de toate lunile care vor urma vino să vorbim. Te invită Valentin Pescaru psiholog clinician specialist (cu peste 5000 de evaluari psihologice la activ), psihoterapeut specialist (cu experienţă de peste 8000 de ore de terapie), sexolog (membru al Societăţii Române de Sexologie Clinică şi Procreere Umană) şi Raluca Ignat psiholog clinician cu experienţă în evaluarea şi tratarea tulburărilor psihice, psihoterapeut în formare şi coordonatoarea Programului ”Fără Anxietate” desfăşurat la Clinica Serenity (https://www.clinicaserenity.net/program-fara-anxietate/)

Grăbeşte-te, vara trece repede!

Ne vedem la Clinica Serenity (Bucureşti, Piaţa Alba Iulia nr.8, bl.I 7, sc.2, et.5, apt.36, interfon 36, pe 20.07.2019, între 10.00-15.00. Da, ştim că este sâmbătă, dar te asigurăm că nu vei regreta.

Costul participării este de 140 ron/persoană şi poate fi plătit online în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Pescaru Valentin, IBAN RO20BTRLRONCRT0306512701.

Înscrierea se face prin email la contact@clinicaserenity.net sau prin sms (cost normal) la tel. 0748043454. Trimite-ne numele participantului, adresa de email şi un numar de telefon unde poate fi contactat.