Ioana Neacșu

Ioana Neacșu

Psiholog clinician
Psihoterapeut

Formări:

Hipnoză clinică și relaxare
Terapie ericksoniană

Să ne cunoaștem

Sunt Ioana Neacșu, psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. Încă din tinerețe, am fost fascinată de lumea complexă a minții umane și de felul în care aceasta ne influențează comportamentul și starea de bine. Am ales să devin psiholog pentru a ajuta oamenii să înțeleagă și să își gestioneze emoțiile, gândurile și comportamentele, astfel încât să își poată îmbunătăți viața.

Deși mi-am început cariera într-un alt domeniu de activitate, pasiunea mea pentru psihologie m-a determinat să-mi urmez instinctul și să-mi construiesc o carieră în acest domeniu. Prima formare ca Specialist în activitatea de Coaching m-a adus mai aproape de problemele clienților mei, mai ales de natura organizațională: managementul eficient al timpului și resurselor, comunicarea și rezolvarea conflictelor interpersonale, dezvoltarea de noi abilități și competențe pentru îmbunătățirea carierei.

Faptul că problemele de natură personală interferau de multe ori cu cele de natură profesională mi-a stârnit curiozitatea spre un studiu mai aprofundat al naturii umane. Astfel m-am specializat în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, dobândind metode eficiente care astăzi mă ajută să fiu aproape de clienții mei în atingerea obiectivelor și îmbunătățirea stării lor de bine. Am continuat apoi să mă specializez în terapia de cuplu centrată pe emoții, terapia centrată pe scheme cognitive și am acumulat competențe de evaluare clinică.

Să lucrez cu oamenii este cel mai plăcut lucru pentru mine. Dedicare cu care îmi practic meseria, mă ajută să ofer pacienților mei sprijinul complet de care au nevoie, prin utilizarea abilităților mele și a cunoștințelor acumulate în domeniu. Am obținut astfel rezultate pozitive cu cei care au avut de înfruntat probleme asociate cu depresie, anxietate, atacuri de panică, insomnie, dependențe, burnout, probleme de cuplu.

Dacă și tu simți că ai nevoie de sprijin pentru a face față provocărilor vieții și a-ți atinge potențialul maxim, te invit să lucrăm împreună. Sunt aici pentru a te asculta, a te înțelege și a te susține în procesul de dezvoltare personală sau de vindecare emoțională și mentală.

Fiecare persoană cu care lucrez este importantă pentru mine. Tocmai de aceea, voi face tot posibilul să te simțiți în siguranță, înțeles/ă și încurajat/ă pe parcursul întregului proces de schimbare.

Experiență de lucru în:

Nu ai niciun produs în coș.