Programul ”Îngrijeşte-ţi creierul” este unicul program din România care se ocupă cu prevenirea şi tratarea deteriorării creierului, a tulburărilor cognitive de intensitate uşor – moderată, indiferent că sunt produse de vârstă, de demenţă, de Atacuri Vasculare Cerebrale sau de Traumatisme Cranio-Cerebrale. Se poate aplica în orice situaţie care necesită recuperarea funcţiilor cognitive.

Până la începutul anului 2020 Programul se desfăşura exclusiv la cabinet. Însă contextul creat de epidemie şi cererea din ce în ce mai mare ne-a făcut să dezvoltăm un instrument care să poată fi utilizat la domiciliul celor interesaţi sau în alte instituţii de specialitate (cămine de îngrijire a persoanelor în vârstă, instituţii de recuperare etc.).

Aşa am creat Mapa Îngrijeşte-ţi creierul, disponibilă acum pentru achiziţionare la sediul Clinicii Serenity, sau prin livrare (curierat sau poştă) oriunde în ţară.

Prin exerciţiile special concepute care se găsesc în Mapa Îngrijeşte-ţi creierul, se pot exersa si recupera: atenţia, concentrarea, memoria, gândirea logică, orientarea în spaţiu, precizia mişcărilor etc. Mapa cuprinde un număr de 40 de fişe, ce acoperă un program complet de stimulare cognitivă pentru circa două luni de zile.

Fişele şi prezentarea grafică sunt de cea mai bună calitate, iar instrucţiunile de utilizare sunt uşor de înţeles şi urmat.

Preţul unei Mape este de 75 de RON. La această sumă se adaugă livrarea prin poştă sau curier, adică o sumă cuprinsă între 7-10 RON. Plata se face în contul: Cabinet individual de psihologie Pescaru Valentin, deschis la Banca Transilvania, RO04BTRLRONCRT0534782701.

Timpul de livrare depinde de sistemul de livrare şi este cuprins între 3-5 zile lucrătoare.

Comenzile se pot face la adresa: contact@clinicaserenity.net sau utilizând Formularul de comandă – Mapa Îngrijeşte-ţi creierul

Vă rugăm să specificaţi numele şi prenumele, adresa completă, inclusiv codul poştal şi un număr de telefon de contact.

Mai multe informaţii puteţi obţine la tel.0748 04 34 54

* Clinica Serenity este marcă înregistrată. Orice copiere sau reproducere, parţială sau integrală a mapei şi/sau Activităţilor şi Programelor Clinicii Serenity, neautorizate expres de către proprietarul mărcii cade sub incidenţa legii privitoare la drepturile intelectuale.