Scapă de anxietate în 10 săptămâni, fără pastille sau efecte adverse!

Programul “Fără anxietate” înseamnă întâlniri săptămânale de grup, pe durata a 10 săptămâni.
Sună acum pentru o evaluare clinică şi rezervă-ţi un loc în grupul online sau pentru întâlniri la sediul Clinicii Serenity.
Costul participării este de 800 lei, se poate achita în avans (reducere 10%) sau în două tranşe.

Mă înscriu acum

Înscrie-te acum pentru şedinţa de evaluare la: 0748043454 sau email la
contact@clinicaserenity.net, cu numele, prenumele şi numărul de telefon unde puteţi fi contactaţi.


Ştim ce provoacă această suferinţă şi am tratat cu succes sute de persoane suferind de anxietate şi atacuri de panică.
Deşi spunem că anxietatea este o “teamă fără obiect”, nu înseamnă că este o teamă fără cauză!Programul se adresează tuturor persoanelor care se confruntă cu unul sau mai multe dintre următoarele simptome:

- Frică incontrolabilă şi fără o cauză identificabilă
- Îngrijorări permanente însoţite de ruminaţii şi de imposibilitatea de a controla oprirea gândurilor
- Senzaţia de nod în gât
- Discomfort precordial, ritm cardiac crescut sau tensiune diastolică ridicată
- Senzaţia subită de sufocare, asfixiere
- Greaţă, balonare, probleme digestive, sindromul colonului iritabil
- Preocuparea persistentă pentru sănătate sau hipervigilenţă la schimbările fiziologice percepute în corp
- Senzaţia de ameţeală sau de înmuiere a picioarelor
- Teama sau disconfortul de a fi observant în spaţiile publice (de ex în restaurant etc)
- Senzaţia de vertij
- “Ţiuitul urechilor” sau tinnitus
- Sentimentul irealitâţii sau de detaşare de sine
- Dificultatea de a adormi sau treziri prea matinale (între orele 2 – 4 a.m.)
- Coşmaruri repetate
- Tremurat sau transpirarea palmelor
- Lipsa concentrării şi dificultatea de a lua decizii
- Dificultatea de a ieşi din casă, fără o persoană de siguranţă
- Teama de înălţime, spaţii închise, zbor, animale, ace
- Teama de a nu înebuni sau teama că o catastrofă imprecizabilă urmează să se întâmple

Programul “Fără anxietate” înseamnă întâlniri săptămânale de grup, pe durata a 10 săptămâni.
Sună acum pentru o evaluare clinică şi rezervă-ţi un loc în grupul online sau pentru întâlniri la sediul Clinicii Serenity.
Costul participării este de 800 lei, se poate achita în avans (reducere 10%) sau în două tranşe.

Mă înscriu acum

Înscrie-te acum pentru şedinţa de evaluare la: 0748043454 sau email la
contact@clinicaserenity.net, cu numele, prenumele şi numărul de telefon unde puteţi fi contactaţi.

Te-ai gândit vreodată că ai putea învăţa să îţi controlezi anxietatea pentru ca aceasta să nu mai interfereze cu viaţa ta?

E dificil să funcţionezi la parametrii normali când simţi teamă şi îngijorare aproape permanent, când simţi că ameţeşti, că îţi creşte pulsul, ţi se înmoaie picioarele, transpiri. Ţi s-a spus de multe ori că “totul se petrece în mintea ta” şi că temerile tale nu sunt reale, însă fără ajutor specializat anxietatea este greu de gestionat de către persoana care o experimentează, cu atât mai mult cu cât o afectează pe toate planurile (personal, social, familial) şi palierele (fizic-psihic-emoţional). Este greu de înţeles de cei din afară ce se petrece în mintea ta, de aceea te poţi simţi adesea neînţeles. Contextul creat de epidemie (izolarea, nesiguranţa generală, şomajul) a agravat şi mai mult situaţia, intensificând stările celor care suferă de anxietate sau declanşând anxietatea în persoane care nu aveau astfel de probleme.

Psihoterapia de grup are rezultate excelente pentru participanţi, studii clinice extinse validează ştiinţific tehnicile cognitive-comportamentale pentru ameliorarea şi tratarea anxietăţii. Programul “Fără anxietate” combină cele mai eficace metode şi tehnici psihoterapeutice abordând atât cauzele, cât şi simptomele. Un program complet şi complex!

Psihoterapia de grup oferă mediul potrivit pentru a discuta despre trăiri, simptome şi frici; grupul reprezintă un microunivers al situaţiilor, relaţiilor, interacţiunilor, comportamentelor şi atitudinilor noastre, de data asta într-un cadru de siguranţă asigurat prin regulile de participare la grup. Această replicare în mediul sigur al grupului ne oferă posibilitatea de a identifica şi modifica gândurile iraţionale ce duc la comportamente disfuncţionale.

Psihoterapia de grup oferă avantajul interacţiunii cu alte persoane ce au acelaşi tip de probleme într-un mediu securizat. Şedinţele se desfăşoară în condiţii de strictă confidenţialitate, respectând nevoile individuale ale participanţilor. Suportul primit, tehnicile practicate în cadrul grupului şi preţul scăzut face ca terapia de grup să fie accesibilă unui număr mai mare de persoane.

Pe termen lung, psihoterapia de grup funcţionează excelent atât pentru că învaţă participanţii să îşi controleze simptomele anxioase şi atacurile de panică, dar şi prin modificarea cauzelor apariţiei anxietăţii. Aşadar, în cadrul programului Fără anxietate – psihoterapie de grup abordăm anxietatea pe toate paliere pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare şi să se menţină în timp.

Grupul este format din 6 – 8 persoane, care se întâlneşte o dată pe săptămână. Întâlnirile se desfăşoară cu prezenţă fizică, la sediul Clinicii Serenity. Puteţi opta la începutul programului tipul de întâlnire potrivit. Costul participării este de 800 lei, se poate achita în avans (reducere 10%) sau în două tranşe.