Depresia este una dintre cel mai des întâlnite tulburări psihico-emoţionale întâlnite. Caracteristicile ei: tristeţea prelungită, profundă, lipsa de poftă de viaţă sau de orice alte activităţi, oboseala fără explicaţie, lipsa de vitalitate o fac să fie greu de înţeles şi deci greu de tratat.

Experienţa clinică a specialiştilor de la Serenity a dus la crearea unui program complex de psihoterapie de grup, una dintre cele mai bune forme de psihoterapie recomandate în cazul depresiei, cu eficienţă demonstrată în timp de studii şi cercetări. Programul îmbină cele mai de succes tehnici psihoterapeutice extrase din diferite abordări psihoterapeutice (cognitiv comportamentală, psihanalitică, terapii sugestive etc.) cu exerciţii şi tehnici de respiraţie, de relaxare, de mindfulness.

Cu alte cuvinte este un program complet ce integrează cele mai eficiente abordări pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

Spre exemplu: una dintre caracteristicile de bază ale depresiei – este inhibiţia. O stare permanentă şi profundă de lipsă de chef, de putere, de energie pentru a face ceva, de a trăi. Această stare stă de multe ori la baza tuturor celorlalte: lipsa de chef de activităţi care altădată aduceau plăcere şi bucurie, oboseala continuă fără explicaţie, insomnia, aplatizarea afectivă, lipsa interesului sexual, etc; cele mai multe dintre persoanele afectate de depresie descriu chiar lipsa gustului, a mirosului, ca şi cum corpul lor şi-a pierdut organele de simţ. Toate acestea nu sunt adevărate! Simţurile lor sunt funcţionale, doar creierul nu le mai interpretează corect! Iar cele mai moderne tehnici psihoterapeutice folosesc stimularea multisenzorială ca o metodă de repornire a organismului.

Programul Fără Depresie combină stimularea multisenzorială cu alte tehnici şi exerciţii pentru a obţine cele mai bune rezultate!

Mai mult decât atât, psihoterapia de grup oferă posibilitatea interacţiunii cu alte persoane cu acelaşi tip de probleme, într-un mediu sigur. Are avantajul unui preţ mai scăzut pentru fiecare participant (faţă de varianta psihoterapiei individuale) fiind astfel accesibilă unui număr mai mare de persoane.

Grupul este alcătuit din maximum 8-10 persoane. Grupul se întâlneşte o dată pe săptămână, între orele 19:00 – 21.00, într-o zi ce va fi stabilită de comun acord.

Programul cuprinde un pachet de 10 ședințe, care se pot plăti în avans, integral sau parțial (5 ședințe). Dacă se plătește tot pachetul de 10 ședințe în avans prețul total este de 750 ron.

Prețul este de 80 RON/persoană/ședință. Un nou grup va începe imediat ce se adună 10 persoane!

Înscrierea se face prin email la adresa: contact@clinicaserenity.net sau sms (tarif normal) la tel. 0748043454

Vă rugăm să precizaţi numele, prenumele şi datele de contact (număr de telefon) pentru a vă putea trimite detaliile plăţii.

Confirmarea participării se va face după dovada plăţii în cont: Cabinet individual de psihologie Pescaru Valentin, Banca Transilvania, RO04BTRLRONCRT0534782701 (cu mentiunea Program Fără Depresie) sau direct la sediul Clinicii Serenity.