Creierul este cel mai important organ al corpului uman. Adesea, întreaga funcţionare a organismului depinde de el.

Lucrăm de zeci de ani cu creierul şi cu mintea umană! Am realizat mii de evaluări psihologice ale acestui organ extraordinar şi înţelegem cât de importantă este sănătatea şi funcţionalitatea lui pentru existenţa şi bunăstarea omului.

De aceea, am creat un program special dedicat acestui organ minunat:

Îngrijeşte-ţi creierul

Programul are două părţi:

Îngrijeşte-ţi creierul – Program de prevenţie a degenerării creierului
* Dedicat celor care vor să prevină apariţia tulburărilor neurodegenerative.

Îngrijeşte-ţi creierul – Grup de psihoterapie pentru persoane cu demenţă
* Special conceput pentru cei diagnosticaţi care se află în stadiile incipiente ale bolii, când încă mai este timp pentru recuperare.

Accesul în program se realizează în baza evaluării psihologice complexe ce respectă standardele internaţionale în domeniul medical-psihiatric-psihologic: Scor MMSE, GAFS, Testul ceasului, scalele ADL, IADL, Scala Barthel, printre altele.

În cadrul programului se lucrează 100% practic cu fiecare participant. Se vor exersa memoria, concentrarea, orientarea, atenţia, percepţia, funcţiile executive, mobilitatea în scopul menţinerii autonomiei, funcţionalităţii şi încetinirii procesului de degradare cognitivă.

Pentru detalii şi înscrieri: Valentin Pescaru 0745074845, prin email la: contact@clinicaserenity.net, sau tel/sms la 0748 04 34 54