Programul Îngrijeste-ţi Creierul

Creierul este cel mai important organ al corpului uman. De cele mai multe ori întreaga funcţionare a organismului depinde de el.

Într-un fel de neînţeles creierul este şi organul cel mai neglijat. Lipsa informaţiilor corecte, educaţia insuficientă, stereotipurile culturale nepotrivite au dus la situaţia în care suferinţele creierului şi ale minţii sunt puse pe ultimul loc in ceea ce priveşte sănătatea proprie.

Lucrăm de zeci de ani atât cu creierul uman cât şi cu mintea umană. Am realizat mii de evaluări psihologice ale acestui organ extraordinar şi înţelegem cât de importantă este sănătatea şi funcţionalitatea lui pentru existenţa şi bunăstarea omului.

De aceea am pus la punct un program special dedicat acestui organ minunat:

Îngrijeşte-ţi creierul

Programul care doua părţi:

Îngrijeşte-ţi creierul – Program de prevenţie a degenerării creierului
Destinat celor care înţeleg importanţa şi responsabilitatea pe care o au pentru sănătatea creierului lor şi care vor să facă tot ce le stă în putinţă pentru a evita unele dintre cele mai neplăcute maladii: Demenţa.

Îngrijeşte-ţi creierul – Grup de psihoterapie pentru persoane cu demenţă
Special conceput pentru cei diagnosticaţi care se află în stadiile incipiente ale bolii, când încă mai este timp pentru recuperare.