O recomand cu mult drag
februarie 5, 2020
Este de lăudat și multe
februarie 22, 2020

In urma cu mai putin

In urma cu mai putin de un an ma aflam intr-o perioada destul de dificila din viata mea, in care stresul acumulat dupa o serie de evenimente solicitante ma epuizase emotional, mental si fizic. Astfel, am considerat ca inceperea sedintelor de terapie nu mai suporta amanare, iar dupa o intensa documentare am gasit si partenerul potrivit pentru aceasta noua etapa: dna. psiholog Raluca Ignat.
A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata!
In ultimele luni pot sa spun ca am depasit bariere si probleme de care nu imi imaginam ca ma voi elibera vreodata. Cu intelegere si rabdare dna. psiholog m-a ajutat sa identific modelele de comportamente distructive care au stat la baza perioadelor dificile din viata mea, precum si evenimente din istoria familiei care au contribuit la crearea unor tipare distructive. Insa, cel mai important, m-a invatat cum sa schimb aceste tipare distructive si sa le inlocuiesc cu unele pozitive si sanatoase.
In mai putin de un an, sedintele alaturi de dna. Raluca Ignat au influentat pozitiv aproape fiecare aspect al vietii mele!