Am reusit in lupta cu

Am reusit in lupta cu emotiile negative datorita sedintelor de psihoterapie cu doamna Andreea Mihalache.

Este pentru prima data cand am rezonat cu un psihoterapeut si am beneficiat de o abordare atat profesionista cat si adaptata personalitatii mele.

Recomand tuturor sa apelati la ajutorul specialistilor atunci cand nu mai puteti gestiona singuri anumite situatii prin care treceti.

Mai ales recomand serviciile clinicii Serenity, unde am simtit profesionalism si de asemenea proptitudine (simteam nevoia sa ajung urgent la o persoana care sa ma ajute), incepand cu primul telefon pe care l-am dat pentru a fi programat si pentru a incepe psihoterapia.

Dragos Luca

Buna ziua . Imi imaginez prima

Buna ziua .

Imi imaginez prima zi in care am intrat pe usa cabinetului , cred ca asta se intampla acum aproximativ 6 luni . Cand m-am asezat pe canapea si priveam persoana din fata mea , primul gand care mi-a venit a fost ” Stai sa vezi o sa-mi spuna ca sunt nebun sau fucked up ” . De multe ori avem impresia ca putem depasi singuri momentele dificile ,le inchidem repede in interiorul nostru si mergem mai departe , asezam o piatra cat mai grea daca experienta este neplacuta si gata credem ca am rezolvat problema . Dar de fapt ajungem sa caram dupa noi si problema si pietrele depozitate . Vreau sa multumesc Dnei Psih. Andreea Mihalache , pentru ca m-a facut sa inteleg ca nu sunt nebun si nici fucked up .

Multumesc

Biclea Costel

Este de lăudat și multe

Este de lăudat și multe aprecieri pozitive Ralucăi, face minuni ședințele de grup coordonate de ea. Te iubim Raluca Ignai și mulțumesc!

Ștefania Bija

In urma cu mai putin

In urma cu mai putin de un an ma aflam intr-o perioada destul de dificila din viata mea, in care stresul acumulat dupa o serie de evenimente solicitante ma epuizase emotional, mental si fizic. Astfel, am considerat ca inceperea sedintelor de terapie nu mai suporta amanare, iar dupa o intensa documentare am gasit si partenerul potrivit pentru aceasta noua etapa: dna. psiholog Raluca Ignat.
A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata!
In ultimele luni pot sa spun ca am depasit bariere si probleme de care nu imi imaginam ca ma voi elibera vreodata. Cu intelegere si rabdare dna. psiholog m-a ajutat sa identific modelele de comportamente distructive care au stat la baza perioadelor dificile din viata mea, precum si evenimente din istoria familiei care au contribuit la crearea unor tipare distructive. Insa, cel mai important, m-a invatat cum sa schimb aceste tipare distructive si sa le inlocuiesc cu unele pozitive si sanatoase.
In mai putin de un an, sedintele alaturi de dna. Raluca Ignat au influentat pozitiv aproape fiecare aspect al vietii mele!

Florina B.

O recomand cu mult drag

O recomand cu mult drag pe Raluca Ignat.Ne-a ajutat foarte mult!😘

Silvia Bancuta

In urma cu 6 luni

In urma cu 6 luni am trecut printr-o perioada groaznica( anxietate, atacuri de panica, frica) si navigand pe facebook am vazut clinica Serenity care mi-a atras atentia ca vineri seara se tin terapii de grup pe tema anxietatii. De cand am inceput terapia de grup coordonata de Raluca Ignat mi-am revenit. Am invatat sa gestionez starile, cum sa respir cum sa fac meditatie ghidata. Atmosfera, oamenii si chiar pretul sunt extaordinare. Recomand aceste terapii de grup si multumesc Ralucai pt tot ce m-ai invatat.

Albu Cristina

Buna ziua tuturor,Am venit la

Buna ziua tuturor,
Am venit la Clinica Serenity pentru ca treceam printr-o perioada dificila a vietii mele si mi-am dat seama ca situatia in care ma aflam nu o puteam depasi singura.
Cu ajutorul specialistilor Clinicii Serenity in special al dnei psiholog Raluca Ignat, prin programul Fara Anxietate si cu ajutorul meditatiilor ghidate mi-am adunat puterile si cu mintea clara si inima linistita incerc sa ma bucur cu adevarat de viata.
Meditatia ghidata m-a ajutat sa traiesc in prezent, fara sa ma mai agat de trecut si nici sa mai proiectez viitorul intr-o lumina sumbra.
Ma ajutat sa devin constienta de gandurile mele, care de cele mai multe ori mi-au creat niste scenarii negative, si sa le opresc.
Recomand cu caldura Clinica Serenity unde veti incepe o calatorie spre cunoastere si liniste interioara.
Cu drag,

Mihaela Arghir

Recomand terapia cu Raluca Ignat.

Recomand terapia cu Raluca Ignat.

Marius S.

Părerea ta contează