Bogdan Varariu

Bogdan Varariu

Psiholog clinician
Psihoterapeut

Sunt Bogdan Varariu si sunt psiholog!

Sunt licențiat în Psihologie, absolvent de Master în Psihologie Clinică și Master în Managementul Sistemului de Sănătate si Specializat in Psiho-Oncologie si Psiho-Educatie, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul farmaceutic si cu expertiză relevantă, care consta in faptul ca am ajutat peste 1800 pacienți (și aparținători ai acestora) ai secțiilor oncologie (tumori / melanoame / sarcoame), hematologie (leucemii / limfoame), transplant, medicină internă (ciroze, pancreatite), dializă din cadrul Institului Clinic Fundeni si Spitalului de Urgenta „Dimitrie Gerota”, Bucuresti.

La aceștia se adaugă experiența semnificativă în gestionarea conflictelor interioare și exterioare ale persoanelor private de libertate din cadrul Penitenciarelor Jilava, Giurgiu, Mărgineni (maximă siguranță), determinandu-i pe aceștia să-și gasească pacea interioară necesară acceptării sincopelor prin care au trecut, unde am consiliat peste 300 de persoane pe drumul dezvoltarii lor.

Coordonând o perioadă de 5 ani grupul alcoolicilor anonimi, m-am specializat în identificarea și tratarea cauzelor ce au stat la baza consumului excesiv de alcool, al disfuncțiilor sexuale (erectile) ce însoțesc de cele mai multe ori această adicție, întocmind planuri personalizate de reducere / renunțare la acest viciu distrugător de vieți.

De asemenea, gestionarea celorlalte adicții / dependențe cauzatoare de disconfort emotional și financiar (consum de droguri/etnobotanice, jocuri de noroc, substanțe anabolizante,nicotină) reprezintă pentru mine o prioritate ce îmi captează interesul și imi canalizează priceperea spre a ajuta oamenii sa isi recapete controlul, relatia si propria viata.

Specializarea în consiliere psihologică și dezvoltare personală, mă recomandă sa pot sustine oamenii să-si gestioneze emoțiile și stresul si credintele limitative care le perturbă viața cotidiană si relatiile.

Pot fi psihologul de care ai nevoie, aici pentru tine, dornic să te ghidez în identificarea răspunsurilor potrivite la provocările vieții tale.

Cine sunt eu? Sunt omul cu dorinte, aspiratii, proiecte si o dorinta enorma de cunoastere, dezvoltare, de a ajuta oamenii. Sunt un luptator in cele mai dificile proiecte ce mi le-a dat destinul si un castigator in lupta cu viata, trecand si eu prin ceea ce inseamnaexperienta de pacient in sectiile de oncologie.

Învățand din propriile trăiri, din experinta mea de viata si avand de partea mea o pregatire de specialitate solida, te asigur că VOI FACE tot ce tine de mine pentru ca acel TU sa devina puternic, de neclintit, capabil să răzbată în fața furtunilor vieții; te VOI ghida să-ți descoperi cea mai bună versiune a ta și sa REUȘEȘTI să treci prin apele tulburi ce-ți vor brăzda existența la un moment dat.

Lucrând cu tine si cu creierul tău, îţi voi reda elasticitatea și cultiva dorința de a vedea sensul, speranta și partea plină a paharului fiind alaturi de tine pas cu pas.

Nu ai niciun produs în coș.