Specialiştii noştri sunt aici ca să vă ajute să restabiliţi încrederea, sănătatea, linistea, să treceţi peste problemele şi situaţiile pe care le întâlnim în mod natural în viaţă; sunt aici ca să vă ajute să depăşiţi impasul, să vă rezolvaţi dificultaţile de interacţiune cu SINE sau cu ceilalţi. Suntem aici ca să vă ajutăm în procesul de autocunoaştere, de descoperire a potenţialului propriu, pentru a vă bucura de viaţă. Vreţi să vă redefiniţi, să vă găsiţi o nouă cale, să vă construiţi un alt viitor, să aflaţi ce vă bucură şi ce vă împlineşte? Aveţi la îndemână ajutorul şi experienţa noastră.

Echipa noastră


Cu alte cuvinte, SUNTEM ALĂTURI DE TINE în orice situaţie care te deranjează sau îţi provoacă neplacere şi suferinţă.

VALORILE după care ne conducem înseamnă: profesionalism, respect, încredere, responsabilitate şi determinare în obţinerea rezultatelor.

Considerăm că suntem onoraţi să lucrăm cu voi şi vom face tot ce ne stă în putere să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor.

În spatele serviciilor pe care le oferim se află studii, cercetări specifice, îndelungate şi experienţă relevantă. Utilizăm tehnici şi instrumente despre care s-a demonstrat deja că funcţionează în zeci de ani de practică şi in milioane de cazuri tratate în lume. Ne straduim să fim întotdeauna informaţi despre cele mai noi descoperiri în domeniu, pe care le utilizăm pentru a obţine cele mai bune rezultate. Specialiştii noştri se află într-un proces continuu de formare şi dezvoltare personală pentru a fi întotdeauna la cele mai înalte standarde profesionale şi personale. Ei participă în mod constant la evenimente din domeniu (psihologie, psihoterapie, sexologie) şi din domenii conexe (psihiatrie, neurologie, neuropsihologie) pentru a fi informaţi la zi şi pentru ca voi să aveţi acces la cele mai recente descoperiri şi tehnici din aceste domenii.
Vă punem la dispoziţie cunoştinţele şi experienţa noastră prin intermediul cursurilor, trainingurilor si evenimentelor pe care le organizăm periodic.

Pentru ca suntem în era tehnologiei şi a descoperirilor stiinţifice făra precedent în domeniul psihicului aducem cele mai noi tehnologii ce vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine felul în care functionează mintea şi cum puteţi să gestionaţi stresul, oboseala şi suprasolicitarea vremurilor în care trăim.
Info Centru

Informaţii pentru pacienţi