Specialiştii noştri sunt aici ca să vă ajute să restabiliţi încrederea, sănătatea, linistea, să treceţi peste problemele şi situaţiile pe care le întâlnim în mod natural în viaţă; sunt aici ca să vă ajute să depăşiţi impasul, să vă rezolvaţi dificultaţile de interacţiune cu SINE sau cu ceilalţi. Suntem aici ca să vă ajutăm în procesul de autocunoaştere, de descoperire a potenţialului propriu, pentru a vă bucura de viaţă. Vreţi să vă redefiniţi, să vă găsiţi o nouă cale, să vă construiţi un alt viitor, să aflaţi ce vă bucură şi ce vă împlineşte? Aveţi la îndemână ajutorul şi experienţa noastră.

Clinica Serenity oferă programe psihoterapeutice complexe, special concepute pentru cele mai diverse situatii şi patologii. Specialiştii noştri dezvoltă constant programe unice şi eficiente.

Pe siteul nostru sunt publicate în mod constant articole de specialitate scrise de profesionişti cu experienţă în domeniul psihologiei, psihoterapiei şi sexologiei. Dacă doriţi să fiţi la curent cu ultimele apariţii urmăriţi pagina noastră de facebook.

Clinica Serenity organizează constant workshopuri, cursuri şi alte evenimente cu teme din domeniul în care activăm. Prezentările facute de specialişti cu experienţă sunt gândite sa dea maximum de informaţii într-o formă accesibilă. Un astfel de eveniment oferă nu doar informaţii cu şi instrumente terapeutice uşor şi eficient de utilizat.

ECHIPA NOASTRĂ

parallax background