Despre Noi

CLINICA SERENITY

Servicii psihologice pentru cultivarea
liniștii interioare

Clinica Serenity este fondată și condusă de către Valentin Pescaru, psiholog, psihoterapeut, sexolog, supervizor și expert judiciar cu 17 ani de experiență în domeniul psihiatric public și în cel privat.

Este recunoscut ca un foarte bun evaluator clinic și psihoterapeut și unul dintre primii (și puținii) sexologi formați oficial la Facultatea de Medicină “Carol Davila” din București. Experiența și profesionalismul lui sunt căutate în zona judiciară, fiind recunoscut ca expert în domeniu și apreciat pentru colaborările cu Poliția, Procuratura, Justiția etc.

Psiholog Valentin Pescaru
Clinica Serenity s-a născut din dorința de a oferi servicii complete în sfera psihologie-psihoterapie-psihiatrie-sexologie la cele mai înalte standarde profesionale și plecând de la premisa că fiecare persoană are dreptul de a trăi în armonie atât cu mintea, cât și cu sufletul.

“Cred cu adevărat că felul în care ne raportăm la situațiile cu care ne întâlnim în viață este cheia unei vieți mai bune. Cheia unei vieți împlinite este serenitatea, calmul, liniștea. Vom trăi momente grele, pierderi și suferințe, nu putem schimba asta. Dar cu cât vom înțelege că ele fac parte din viață cu atât le vom putea depăși mai ușor și mai repede. O minte calmă, limpede va avea mai multă energie, viziune, soluții mai clare.”Valentin Pescaru.

Nu întâmplător, misiunea noastră este de ajuta oamenii să-și antreneze mintea să rămână în liniște, indiferent de ceea ce se întâmplă. Și, nu întâmplător, locul unde conlucrăm cu profundă iubire față de meseria noastră și față de oameni, pentru a aduce calmul în viețile lor, poartă denumirea Serenity! Și, nu întâmplător, crezul nostru este:

Alături de tine! Pentru cultivarea liniștii interioare!

DE CE SĂ NE ALEGI

Mereu aici, pentru tine

Atunci când lucrezi cu un om în suferință, rănit, ai nevoie de respect, răbdare și înțelegere. Numim toate acestea empatie. Dar este mai mult decât atât: este iubire pentru oameni. Asta oferim la Clinica Serenity. Înainte de specialiști, suntem și noi Oameni, cu viața și experiențele noastre. Și încercăm să fim alături de voi, Oameni!

Experiență amplă

Specialiști cu pregătire în psihanaliză, terapia cognitiv comportamentală, integrativă, hipnoză, cu peste 30 de ani de experiență.

Servicii integrate

Gamă completă de servicii: evaluare psihologică de toate tipurile, consiliere psihologică și psihoterapie sub toate formele (individuală, de cuplu, grup și familie).

Promptitudine

Timp de aşteptare pentru o programare: maxim 24 ore. Program inclusiv sâmbăta, pentru terapie online, dar și la clinică.

Inovație

Programe unice, dedicate tratării celor mai frecvente problematici: ”Îngrijește-ți creierul” (previne sau tratează deteriorarea cognitivă), ”Fără insomnie” (insomnia, boala secolului).

ECHIPA DE SPECIALIȘTI

Fă cunoștință cu psihologii noștri

Toți psihologii noștri sunt acreditați de Colegiul Psihologilor din România și au
experiență în tratarea tuturor problemelor de natură psiho-emoțională

Nu ai niciun produs în coș.