Ritmul vieţii moderne influenţează din ce în ce mai mult viaţa oamenilor. Viteza cu care se desfăşoară, nenumăratele presiuni şi responsabilităţi au început să-şi pună amprenta asupra stării de sănatate a omului modern. Stresul, oboseala cronică (fizică şi psihică), agitația constantă, devenite obișnuință – sunt precursoarele a nenumarate boli: tulburări de anxietate, depresie, boli cardiovasculare, gastrointestinale etc.

Este întotdeauna mai uşor să previi decât să tratezi. Soluţia pentru prevenirea multora dintre aceste boli şi a stresului este la îndemână, simplă şi eficace: RELAXAREA.

Există nenumărate exerciții și tehnici de respirație, de relaxare și meditație prezentate pe internet. Însă a învăța să execuți o tehnică sau o mișcare fără să înțelegi ce trebuie să obții de fapt face ca tot efortul să fie inutil. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre cei care au încercat să învețe aceste practici folosind internetul se declară nemulțumiți de rezultate. Poți învăța o mișcare sau o poziție corporală dar cum poți învăța o stare, o emoție, sau cum poți fi sigur dacă ai obținut-o sau nu? Iar dacă în timpul tehnicilor de respirație, relaxare sau meditație ai o revelație, apare o conștientizare sau o stare pe care nu o poți înțelege sau gestiona ce vei face? Poți să-ți faci mai mult rău decât bine.

„Ora de relaxare” – un program nou lansat de către Clinica Serenity îsi propune să vă învețe cum să vă relaxați, cum să vă detașați de agitația zilelor noastre și să redescoperiți linștea, calmul și echilibrul interior.

Pe parcursul unei ore veți învăţa cele mai renumite tehnici şi exerciţii de respirație, de relaxare, tehnici corporale, imagerie, etc. într-o formulă accesibilă tuturor. Programul este condus de către Valentin Pescaru, psiholog și psihoterapeut cu 15 ani de experiență în utilizarea acestor tehnici în scop psihoterapeutic în tulburările de anxietate și atacuri de panică, depresie, insomnie, oboseală cronică, stres accentuat etc.

*Pentru cei care nu cred în efectul și eficacitatea tehnicilor pe care le predăm, avem tehnologia care să demonstreze asta!

Dați-vă timp pentru voi!…și ne vom relaxa împreună, într-o atmosferă placută şi liniştitoare.

Preț special de lansare 50 ron/persoană/ora!

*preţul promoţional disponibil până la data de 09/07/2020

”Ora de relaxare” va avea loc în fiecare săptămână, miercurea, de la ora 20.00. Prețul este de 70 RON/persoană

Înscrierile se fac prin SMS (cost normal) la tel. 0748 04 34 54 sau prin email la: contact@clinicaserenity.net

Taxa de participare la eveniment va fi achitată în contul: Cabinet individual de psihologie Pescaru Valentin, cont RO04BTRLRONCRT0534782701, Banca Transilvania.

Confirmarea plății și transmiterea datelor de contact (nume, prenume, adresă email, număr de telefon) se face la: contact@clinicaserenity.net sau prin SMS (preț normal) la 0748 04 34 54

FACEBOOK

* Evenimentul se va ţine online prin platforma ZOOM