Ritmul vieţii moderne influenţează din ce în ce mai mult viaţa oamenilor. Viteza cu care se desfăşoară, nenumaratele presiuni şi responsabilităţi au început să-şi pună amprenta asupra stării de sănatate a omului modern. Stresul, oboseala cronică – fizică şi psihică – sunt precursoarele a nenumarate boli: tulburări de anxietate, depresie, boli cardiovasculare, gastrointestinale etc.

Este întotdeauna mai uşor să previi decât să tratezi. Soluţia pentru prevenirea tuturor acestor boli şi a stresului este la îndemână, simplă şi eficace: RELAXAREA. Deşi se discută mult despre această relaxare, sunt puţine locuri în care poţi afla mai multe şi din surse autorizate, profesioniste.

„Ora de relaxare” – un concept nou în Romania dar popular în străinătate, îsi propune să vă arate şi să vă înveţe cele mai eficace tehnici de respiraţie, exerciţii şi tehnici de relaxare, tehnici de meditatie din diverse scoli (orientari), dar şi de mindfulness.

Veţi învăţa de pe specialişti cele mai renumite tehnici şi exerciţii de relaxare într-o formulă accesibilă oricui.

Pe parcursul unei ore ne vom relaxa împreună, într-o atmosferă placută şi liniştitoare. Poate participa oricine doreşte să se relaxeze şi să-şi îmbunătăţească felul în care îşi vede viaţa.

Dacă aveţi între 10 şi 70 de ani vă asteptăm!

Pentru informaţii suplimentare şi programări apelaţi numarul clinicii sau scrieţi-ne pe adresa de email.