Termeni și condiții

Pescaru Valentin administreaza domeniul clinicaserenity.net si subdomeniul acestuia (numit in continuare „SITE”).
In cuprinsul prezentului document, vor fi utilizati urmatorii termeni:
Contract:
Reprezinta o comanda confirmata de catre Pescaru Valentin, prin care acesta este de acord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora.

Continut:
Toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
Continutul oricarui e-mail trimis clientilor de catre Pescaru Valentin prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
Informatii legate de produsele, serviciile sau tarifele practicate de catre Pescaru Valentin intr-o anumita perioada.

Produse si Servicii:
Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate clientului ca urmare a incheierii contractului.

Client:
Persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.

Comanda:
Reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de catre un client, prin care clientul transmite intentia sa de a achizitiona produse si servicii de pe SITE.

Tranzactie:
Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs sau serviciu de catre Pescaru Valentin clientului .

Utilizare abuziva:
Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii lui Pescaru Valentin.

Pretul produselor si serviciilor
Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
Pretul produselor sau serviciilor poate fi modificat de catre Pescaru Valentin, in orice moment, fara preaviz.
Pescaru Valentin atentioneaza asupra faptului ca exista situatii cand, datorita a unor disfunctionalitati ale SITE-ului , pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Pescaru Valentin va informa clientul asupra pretului corect.

Modalitatea de livrare
Produsele fizice vor fi livrate clientului prin intermediul companiilor de curierat, sau pot fi ridicate direct de la sediul Clinica Serenity.
Produsele digitale vor fi livrate clientului prin intermediul email-ului.
Pescaru Valentin va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor ce urmeaza a fi livrate si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
In cazul in care contractul nu poate fi executat din cauza ca produsul nu este diponibil, Pescaru Valentin va informa clientul despre aceasta situatie. Pescaru Valentin poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.
Detaliile de livrare a produselor ( timpul necesar livrarii, costuri ale livrarii, etc) nu constituie o obligatie contractuala din partea lui Pescaru Valentin si nicio parte nu poate sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Modalitatea de plata
Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda, iar obligatia clientului este sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Transferul proprietatii produselor
Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea clientului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier).

Politica de retur
Potrivit legislatiei in vigoare, clientul isi poate exercita dreptul de a returna produsul primit in termen de 7 zile calendaristice. Singurul cost pe care clientul va trebui sa-l suporte este taxa de transport pentru returnarea coletului.
Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa comunicati intentia de returnare in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data livrarii produsului/produselor comandate prin folosirea datelor de contact de la pagina “Contact”.
In cazul in care clientul solicita returnarea produsului in termenul legal, Pescaru Valentin va rambursa suma platita de catre client, dar nu inainte ca produsul respectiv sa reintre in posesia lui Pescaru Valentin si sa prezinte aceeasi integritate ca in momentul livrarii.
Pescaru Valentin isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate clientului cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii produselor.
Sunt exceptate de la dreptul de retur produsele care sunt susceptibile a se deteriora si produsele digitale (inregistrari audio, video sau a programe informatice).
Pentru restituirea de catre Pescaru Valentin a contravalorii produsului returnat, este necesara transmiterea de catre client a unui cod IBAN corect in care va fi restituita suma aferenta produsului returnat din care vom retrage taxa de transport pentru returnarea coletului. Pescaru Valentin nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

Litigii si forta majora
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Contractul este supus legii romane iar eventualele litigii aparute intre Pescaru Valentin si client se vor rezolva pe cale amiabila sau, de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Drepturi de proprietate intelectuala
Continutul, astfel cum este definit in prezentul document, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a lui Pescaru Valentin.
Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea sau utilizarea, , includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original decat cu acordul expres al lui Pescaru Valentin.

Pescaru Valentin isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini in orice moment si fara preaviz.

Nu ai niciun produs în coș.