Politica de retur

Potrivit legislatiei in vigoare, clientul isi poate exercita dreptul de a returna produsul primit in termen de 7 zile calendaristice. Singurul cost pe care clientul va trebui sa-l suporte este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa comunicati intentia de returnare in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data livrarii produsului/produselor comandate prin folosirea datelor de contact de la pagina “Contact”.

In cazul in care clientul solicita returnarea produsului in termenul legal, Pescaru Valentin va rambursa suma platita de catre client, dar nu inainte ca produsul respectiv sa reintre in posesia lui Pescaru Valentin si sa prezinte aceeasi integritate ca in momentul livrarii.

Pescaru Valentin isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate clientului cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retur produsele care sunt susceptibile a se deteriora si produsele digitale (inregistrari audio, video sau a programe informatice).

Pentru restituirea de catre Pescaru Valentin a contravalorii produsului returnat, este necesara transmiterea de catre client a unui cod IBAN corect in care va fi restituita suma aferenta produsului returnat din care vom retrage taxa de transport pentru returnarea coletului. Pescaru Valentin nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

Pescaru Valentin isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini in orice moment si fara preaviz.

Nu ai niciun produs în coș.