Clinica Serenity împlineşte 5 ani. La mulţi ani!

Valentin, Alina, Livia, Ioana. Noi suntem Serenity şi de 5 ani de zile facem ceea ce ştim noi mai bine: conlucrăm cu profundă iubire faţă de meseria noastră şi faţă de oameni, pentru a aduce liniştea şi serenitatea în vieţile voastre. Şi… credem noi, chiar am reuşit:
• În 5 ani de zile au fost cam câteva sute de persoane care ne-au trecut pragul, cutristeţi, frici, angoase ori alte suferinţe psiho-emoţionale, iar noi le-am ascultat de fiecare dată cu răbdare şi le-am redat curajul de a primi viaţa aşa cum este ea, cu rele şi cu bune. Şi am făcut-o cu profund respect faţă de suferinţa lor.
• În 5 ani de zile, am dat aripi celor care nu au avut curaj, dar am dat şi curaj celor care au uitat că au aripi. Şi am făcut-o cu blândeţe şi empatie. Pentru că numai cu o minte calmă şi limpede poţi ajunge să-ţi vezi adevăratul potenţial.
• În 5 ani de zile am trecut printr-o pandemie, printr-un război, al altor naţiuni, ce e drept, dar cu efecte psiho-emoţionale şi asupra noastră. Şi am făcut-o cu iubire faţă de oameni, faţă de meseria noastră şi misiunea cu care am plecat la drum. Şi asta nu înseamnă că nouă ne-a fost uşor, însă am ştiut mereu că este important să fim alaturi de voi, indiferent de ceea ce se întâmplă în lume ori în vieţile noastre.
• Tocmai de aceea, în 5 ani de zile am fost aici, uneori poate mai prezenţi ca în casele şi în familiile noastre, susţinând mii de ore de psihoterapie. Şi am făcut-o cu deplină răbdare şi înţelegere faţă de fiecare persoană cu care am lucrat.
• În 5 ani de zile am făcut cât şi cum am ştiut noi mai bine, şi cu toate acestea simţim cumva că lucrurile cu adevărat măreţe abia acum urmează să se întâmple. Să fie oare pentru că pregătim o relansare a clinicii? Că urmează să îmbrăcăm haine noi în curând? Că veţi auzi mai mult şi mai des de noi?
Mai bine lăsăm surprizele să fie surprize, iară acum nu ne rămâne decât să spunem din tot sufletul: La mulţi ani, Clinica Serenity! La mulţi ani nouă, pacienţilor, partenerilor şi colaboratorilor!

Nu ai niciun produs în coș.